Mocht je belangstelling hebben om 1 van mijn foto's te gebruiken. Stuur me dan even een mail via het contactformulier. Bij gebruik voor commerciele doeleinden vraag ik uiteraard een vergoeding. Verder ben ik telefonisch te bereiken via +31651479598. Je kunt ook met vragen bij mij terecht over reizen van Wildpix Travel. Als gids ben ik ieder jaar bij een aantal reizen direct betrokken en anders kan ik je in contact brengen met de juiste persoon.

Contact

Gebruik het contactformulier om contact met ons op te nemen.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.

Commentaren: 7
 • #7

  peter van den bos (zondag, 29 augustus 2021 10:57)

  Ik heb genoten van je foto's, prachtige opnames en super afgewerkt. Ben ooit is samen met jou in hut HB3 geweest, wat voor mij nog steeds een highlight was.
  gr. peter

 • #6

  Andius Teijgeler (donderdag, 19 november 2020 11:07)

  @Annie, Dank voor je reactie en wellicht tot d volgende keer!

 • #5

  Annie (donderdag, 19 november 2020 09:27)

  Geweldig de recente foto's van de spreeuwen gisteravond in Geestmerambacht. Dat krijg ik niet met mijn mobieltje.
  Wat was het weer mooi hè.....
  Groetjes van Annie van Geestmerambacht;)

 • #4

  Arnold (donderdag, 24 mei 2018 21:45)

  Leuk je ontmoet te hebben in de AWD
  Het was vorige week heel gezellig... Fijn dat we nog een welp zagen ;-)
  Fotografische groet, Arnold
  p.s. mooie uitgebreide site

 • #3

  W-Grob (zondag, 29 april 2018 21:51)

  Leuke overzichtelijke en duidelijke site met mooie foto's


  kijk ook eens op de mijne http://wh-grob.nl

 • #2

  Jo Deguelle (donderdag, 08 maart 2018 16:57)

  Je hebt een geweldige site vol inspiratie. Zowel in tekst als in foto.

 • #1

  anja (dinsdag, 07 juli 2015 15:04)

  schitterende site waarbij u fijn schrijft over alles.