Mocht je belangstelling hebben om 1 van mijn foto's te gebruiken. Stuur me dan even een mail via het contactformulier. Bij gebruik voor commerciele doeleinden vraag ik uiteraard een vergoeding. Verder ben ik telefonisch te bereiken via +31651479598. Je kunt ook met vragen bij mij terecht over reizen van Wildpix Travel. Als gids ben ik ieder jaar bij een aantal reizen direct betrokken en anders kan ik je in contact brengen met de juiste persoon.

Contact

Gebruik het contactformulier om contact met ons op te nemen.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Commentaren: 4
 • #4

  Arnold (donderdag, 24 mei 2018 21:45)

  Leuk je ontmoet te hebben in de AWD
  Het was vorige week heel gezellig... Fijn dat we nog een welp zagen ;-)
  Fotografische groet, Arnold
  p.s. mooie uitgebreide site

 • #3

  W-Grob (zondag, 29 april 2018 21:51)

  Leuke overzichtelijke en duidelijke site met mooie foto's


  kijk ook eens op de mijne http://wh-grob.nl

 • #2

  Jo Deguelle (donderdag, 08 maart 2018 16:57)

  Je hebt een geweldige site vol inspiratie. Zowel in tekst als in foto.

 • #1

  anja (dinsdag, 07 juli 2015 15:04)

  schitterende site waarbij u fijn schrijft over alles.